HomeActueelGratisProductenReferentiesContact
  Home »  Wie zijn wij

 

Wij verzorgen op scholen de complete inrichting van computer- en tekenlokalen. Door een uniek systeem richten wij computerruimten in met speciale werkplekken, een modulair systeem waardoor lichaams- en RSI-klachten voorkomen of verholpen worden.

geschidenis1982...
In 1982 als zelfstandig ondernemer gestart met in- en verkoop van tekentafels, destijds een veel gevraagd product,vooral gerenoveerde tafels met garantie.
Vooral Architectenbureaus's, scholen en studenten kochten tekentafels, bijna uitsluitend professionele merken als ISIS, Kuhlmann, Nestler en Reiss. Ook naar tekeningkasten was veel vraag. Onze kracht was dat wij bijna alles uit voorraad konden leveren en naar wens klaar gemaakt werden.

Nieuwe bladen, speciale kleuren en specifieke aanpassingen werden in eigen beheer uitgevoerd. Zo werden duizenden tekentafels, kasten, stoelen en andere meubelen vanuit Stroe geleverd met eigen transport, waarna we in 1990 verhuisden naar Barneveld. In 1994 werden door ons de eerste CAD-werkplekkengeleverd, vooral CAD-tekenaars kregen lichaamsklachten door langdurig computergebruik. In 1995 werden wij importeur van enkele Duitse tekentafel merken welke ook CAD- werkplekken introduceerden. Ook dat jaar namen we een bedrijf over welke uitsluitend dealers, schoolleveranciers en scholen beleverde, vooral tekentafels en tekeningkasten. De meeste scholen in het MBO en HBO waren via dealers of rechtstreeks plotseling klant geworden. Eind jaren negentig kwamen ook andere kantoormeubelen in beeld naast ons specialisme, waardoor we genoodzaakt waren om naar een groter bedrijfspand om te zien om zoveel mogelijk uit voorraad te kunnen leveren. Grote projecten werden in 1999 en begin 2000 uitgevoerd, waarna we in 2002 een pand betrokken van ruim 3000 m2, met een zeer breed meubelprogramma. Daar ik het specialisme als vanouds steeds meer ging missen, heb ik enkele medewerkers kunnen interesseren in overname van Brinkplan, wat sinds 1 juli 2003 een feit is geworden.

 

2003...
computerlokaal voor school!Opnieuw gestart per 1 juli 2003 onder de naam:

Van den Brink Werkplektechniek te Stroe (Gld) ga ik me weer specialiseren in specifieke werkplekken voor computers en de traditionele tekentechniek. Dit uitsluitend opscholen en universiteiten, maar ook maatwerk in opdracht van Arbo-diensten of waar lichaamsklachten zijn op kantoren.De ontwikkelingen worden steeds getoetst aan de wensen van gebruikers waarop wij dan inspelen. Dus U wens vervullen wij op ons gebied. U vindt dit alles om onze internetsite.Onze showroom stopt bij U voor de deur, zodat U vrijblijvend kunt ervaren van hoe zit dat?Graag zijn wij U van dienst,

Wim van den Brink.

 

            
Van den Brink werkplektechniek   tel
0342 442357 fax 0342 443927 mail info@werkplektechniek.nl    

Sitemap