HomeWie zijn wijGratisProductenReferentiesContact
  Home »  Actueel

 



LesCom Spiekscherm video

Video >>>

100_8434.JPG

Studie werkplekken

De Les-com studiewerkplekken worden door ons naar wens en afmeting samengesteld met het modulaire SOLID koppelsysteem.
Dit kan in combinatie met onze SOLID computerwerkplekken opgebouwd worden, of afzonderlijk langs de wand of centraal in het lokaal gemonteerd. Vele opties in overleg mogelijk.

Meer informatie >>>



Spiekschermen

Digitale examens zijn weer achter de rug. Deze periode hebben wij benut om ervaring op te doen met onze nieuwe anti spiekschermen. U kent het wel, allerlei constructies worden bedacht met schotten om spieken te voorkomen. Wij hebben hiervoor nu onze nieuwe Lescom anti-spiek schermen in ons programma, voor zowel vrijstaande tafels als wandtafels. Eenvoudig te plaatsen en vooral ook eenvoudig op te slaan. Binnen enkele minuten is een lokaal nu omgebouwd.

Meer informatie >>>



Geïntegreerd kantelblad in tafels

Vanwege de toenemende vraag naar tekentafels en schetstafels op scholen, hebben we nu een geïntegreerd kantelblad in tafels. Het ene moment is het een gewone schrijftafel en het andere moment kan men tekenen onder een gewenste schuinte......

Lees verder >>>



Totaal leverancier voor werkruimtes & kantoren!

PVC klikvloeren nu ook bij Van den Brink Werkplektechniek.

Ons specialisme omvat naast het inrichten van  scholen en  andere werkruimtes ook het leggen van speciale werkvloeren welke aan hoge eisen moeten voldoen. Hiervoor hebben we een compleet programma pvc kliktegels, welke door ons vakkundig ..

Lees verder >>>

SOLID LesCom®

Vernieuwde versie van de Lescom tafel geïntroduceerd.
Vanwege de vraag naar meer capaciteit van een lokaal heeft de Jac. Fruitier Scholengemeenschap als eerste de nieuwe LesCom tafels in gebruik genomen. Deze is in nauw overleg aangepast voor 21 inch beeldschermen. De gehele constructie is door ons onder de loep genomen en zodanig aangepast dat deze veel gemakkelijker bedienbaar is geworden, maar vooral ook veel beter tegen vandalisme bestendig is gemaakt. De gebruikers zijn vol lof over de nieuwe LesCom tafel, wat resulteert dat het lokaal nu volledig is ingeroosterd voor alle vakken. Een enorme capaciteitswinst op deze school. Meerdere lokalen zullen spoedig volgen na uitgebreide ervaringen.

Foto's van dit project kunt u hier vinden >>>

SOLID 500 computertafels met wandsysteem!

Wandtafels zonder poten worden steeds vaker toegepast, met het grote voordeel van vrije beenruimte en gemakkelijker schoon te houden.
Maar wanden langs onze tafels om een leshuis in een grote ruimte te maken, doen we ook steeds vaker, op gewenste hoogte plaatsen we
wanden aan onze tafels, dus geen verbouwingen of dure aanpassingen. De kabelgoten zitten in de tafelframes.

Foto's van dit project kunt u hier vinden >>>

flexibele computerwerkplekken.

artikel: SCHOOLFACILITIES
“Qua afwerking, degelijkheid en flexibiliteit is er geen
betere computerwerkplek verkrijgbaar”

Bij het Willem van Oranje College, locatie Wijk en Aalburg, wordt al zes jaar gewerkt met de flexibele computerwerkplekken van Van den Brink werkplektechniek. Destijds was dat een flinke investering, maar CvB-lid Jan Maarten de Bruin heeft daar nog geen moment spijt van gehad, want investeren in kwaliteit verdient zich uiteindelijk terug. “Hier zijn nooit problemen, maar op......

Lees verder >>>

Solid-schuiftafel
Bij ruimtegebrek biedt onze Solid schuiftafel de oplossing.
De tafel is traploos uitschuifbaar en geblokkeerd,  biedt mo...

Lees verder »

   

 

            
Van den Brink werkplektechniek   tel
0342 442357 fax 0342 443927 mail info@werkplektechniek.nl    

  Sitemap